Vakantieland Frankrijk

Frankrijk is een zeer geliefd vakantieland. Niet in de laatste plaats omdat het klimaat er vaak wat aangenamer is dan in Nederland. Zeker als je wat zuidelijker trekt. Frankrijk heeft maar liefst 6.200 kilometer kust. Maar ook het binnenland met de bergen is zeer in trek bij Nederlanders. En of je nu rust wilt, een sportieve of actieve vakantie, of steden bezoeken, in Frankrijk heb je volop keus. Alle arrondissementen in Frankrijk hebben hun eigenheid en prachtige plekken. En wie haalt nu niet ’s morgens een verse baguette of croissant? Zie, je spreekt al zo 2 woorden Frans 😉 . De Franse keuken is verfijnd en een bezoek aan een restaurant kan dan ook niet ontbreken op vakantie. In ieder geval je een dag laten verwennen en genieten van de kookkunsten en specialiteiten van Frankrijk.

Als je dan ook nog een prachtige plek voor je gezin vindt, dan heb je alle ingrediënten voor een geweldige vakantie gevonden. We helpen je er graag bij!

Klik op de kaart om de vakantiewoningen te bekijken

Vakantiehuizen voor Grote Gezinnen in Frankrijk

Bekijk hier een overzicht van alle vakantieverblijven in Frankrijk die minimaal 5 echte bedden hebben. Klik op de button bij een passend huis om naar de website van de aanbieder te gaan. Je kunt bij ons niet boeken, we geven je alleen een overzicht van vakantiehuizen en campings die echt geschikt zijn voor grote gezinnen. Voor ieder gezinslid een bed in een slaapkamer. En voldoende meubilair om op te zitten. Zie je een leuke vakantiewoning? Klik dan op de link. Die leid je direct naar de juiste webpagina van de verhuurder:


Reisgidsen en taalgidsen over Frankrijk voor kinderen en het hele gezin

[logo-carousel id=gidsen-frankrijk]

Zoek je eigen vakantiehuis op de website van:

[logo-carousel id=verhuurders]
  •     ActievandeDag.nl